Behandlingar

Svensk klassisk massage

Svensk klassisk massage mjukar upp dina spända muskler och sträcker ut din bindväv.

En klassisk massage är djup och helande, Man bearbetar musklerna genom att stryka och knåda. Detta minskar spänningar och smärta i muskler och leder, samt svullnad orsakad av dålig lymfcirkulation. Massage har också en avslappnande och lugnande effekt på sinnet genom frisättning av lugnande hormoner genom beröring.

Svensk klassisk massage används både i hälsosyfte och för rehabilitering av specifika skador och sjukdomar i muskler och leder. Massage har en avslappnande effekt på kroppen, stärker immunförsvaret och motverkar stress vilket också förbättrar din prestationsförmåga. Du får djupare, lugnare andning, vilket motverkar spänningen i smärtan

Företagsmassage

Hos oss kan företag boka massagetjänster för sina anställda för att ge den bästa arbetsmiljön för sina anställda.

Friskvård är ett koncept och förhållningssätt som etablerats av svenska företag genom åren, särskilt genom införandet av friskvårdsbidrag. Allt fler är medvetna om och tar ansvar för sin helhetssyn på sina anställda.

När det kommer till hälsa och återhämtning tillhandahåller vi helt enkelt en helhetslösning. Tillsammans med företaget tar vi fram en unik samarbetsplan, inklusive form och innehåll i samarbetet.

Självklart handlar det i grunden om massage. Vi kommer ut till er där personalen har möjlighet att få massage på arbetsplatsen utan att slösa tid på fram & tillbaka resa.

Triggerpunktsmassage

Triggerpunktsmassage är bra mot spänningshuvudvärk, nacke-, axelvärk. Målet är att slappna av ”muskelknutorna”, eller triggerpunkterna, som orsakar smärta, stelhet och svaghet. I sätet kan muskelknutor också orsaka smärta i ländryggen och ischias. Triggerpunktsmassage är även bra massagebehandling för löparknä, tennisarmbåge och tendinit.
Vi börjar med att ha ett kort samtal om dina besvär och undersöker sedan området som du har ont i.